Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al pa de pessic: barregeu els rovells amb el sucre. Afegiu-hi la farina i el llevat. Tapeu-ho amb un drap de cuina. Munteu les clares a punt de neu i afegiu-les a la preparació anterior. Esteneu-ho ben prim sobre una safata de forn coberta amb paper sulfurat, i coeu-ho a 200 ºC, 8 min.
  2. Traieu la massa del forn i deixeu-la refredar. Farciu-la amb la confitura de taronja i enrotlleu-la com si fos un braç de gitano.
  3. Foneu la xocolata al bany maria i cobriu el tronc de xocolata. Amb una forquilla, feu-hi les ratlles.
  4. Per a les fulles: foneu la xocolata a 45 ºC i incorporeu-hi l’oli de gira-sol.
  5. Esteneu-la molt fina sobre una superfície freda, i quan es refredi retireu-la amb una espàtula, de manera que en surtin encenalls.
  6. Decoreu el tronc amb el cacau en pols, els encenalls de xocolata negra i el te matxa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: