Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Foneu les dues xocolates a 45 ºC al microones i escalfeu els gerds triturats a 30 ºC. Amb el túrmix, emulsioneu els gerds amb les xocolates, afegint-los a poc a poc, fins a obtenir una barreja llisa i homogènia. Afegiu-hi l’aigua de roses i acabeu-ho d’emulsionar.
  2. Poseu la barreja en una mànega de pastisseria i deixeu-la refredar fins que agafi una mica de cos.
  3. En una safata amb paper de forn feu uns quants punts de la barreja, de la mida desitjada, poseu-hi un paper al damunt i deixeu-ho al forn 4 h, a 20 ºC, perquè cristal·litzin.
  4. Retireu el paper de sobre i arrodoniu els punts amb la mà. 
  5. Tempereu una mica de xocolata negra, banyeu-hi les trufes i arrebosseu-les amb gerd liofilitzat en pols. Deixeu que la xocolata cristal·litzi i passeu les trufes per un tamís per extreure’n el gerd sobrant. 
  6. Si no voleu temperar la xocolata, podeu barrejar granet de xocolata amb el gerd liofilitzat en pols i arrebossar-hi les trufes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: