Troba la teva recepta

Preparació

  1. Foneu les dues xocolates a 45 ºC al microones i escalfeu els gerds triturats a 30 ºC. Amb el túrmix, emulsioneu els gerds amb les xocolates, afegint-los a poc a poc, fins a obtenir una barreja llisa i homogènia. Afegiu-hi l’aigua de roses i acabeu-ho d’emulsionar.
  2. Poseu la barreja en una mànega de pastisseria i deixeu-la refredar fins que agafi una mica de cos.
  3. En una safata amb paper de forn feu uns quants punts de la barreja, de la mida desitjada, poseu-hi un paper al damunt i deixeu-ho al forn 4 h, a 20 ºC, perquè cristal·litzin.
  4. Retireu el paper de sobre i arrodoniu els punts amb la mà. 
  5. Tempereu una mica de xocolata negra, banyeu-hi les trufes i arrebosseu-les amb gerd liofilitzat en pols. Deixeu que la xocolata cristal·litzi i passeu les trufes per un tamís per extreure’n el gerd sobrant. 
  6. Si no voleu temperar la xocolata, podeu barrejar granet de xocolata amb el gerd liofilitzat en pols i arrebossar-hi les trufes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jun

(R)Evolució a la cuina: la revolució del pa

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai - 21 jun

Jornades del Llagostí d'Alcanar 2019

Valorat i conegut arreu, durant un mes, el llagostí de l'Ebre serà el protagonista de les taules dels...

22 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

22-23 jun

Beach Market a l'hostal Empúries

L'Hostal Empúries celebra, per primera vegada, una edició de mercat a primera línia de mar, amb...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto