Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu molt bé les patates, fregant-ne la pela amb un raspallet.
  2. Retireu-ne la pela, juntament amb una mica de polpa, amb l’ajuda d’un ganivet. Reserveu la polpa de la patata per a una altra preparació, i col·loqueu la pela en una safata de forn untada amb oli d’oliva.
  3. Poseu-ho al forn, a 200 ºC, fins que la pela de patata estigui ben rostida, remenant-la de tant en tant.
  4. Un cop a punt, cobriu-la amb aigua tèbia, tapeu-ho i deixeu-ho infusionar unes 8 h. Coleu-ho i reserveu-ho.
  5. Peleu els grans d’all i daureu-los en una paella amb unes gotes d’oli. Quan comencin a agafar color, afegiu-hi els rossinyols, nets i trossejats, i salteu-los.
  6. Salpebreu-ho i afegiu-hi julivert picat.
  7. Netegeu les truites, filetegeu-les, salpebreu-les i feu-les en una paella o planxa untada amb oli d’oliva, començant per la pell. Quan es dauri, gireu-les amb cura i acabeu la cocció.
  8. Escalfeu el brou de pela de patata i poseu-lo a punt de sal.
  9. Serviu les truites amb el saltat de rossinyols i el brou de pela de patata.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: