Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu els alls tendres a rodelles primes.
  2. Poseu una paella amb un raig d’oli d’oliva al foc i, quan sigui calent, salteu-hi els alls tendres, sense deixar que es daurin. Feu-hi un parell de tombs. Retireu-los.
  3. En una paella petita, de 10 cm de diàmetre, tireu-hi unes gotes d’oli. Quan sigui calent, tireu-hi els 2 ous deixatats amb un polsim de sal, un petit raig de nata i les herbes tallades finament. Qualleu la truita de forma allargada. Abans de formar la truita, farciu-la d’ous de 'kalix'.
  4. Feu les altres truites de la mateixa manera. Deixeu-les un pèl crues.
  5. Serviu-les calentes amb uns ous al damunt i unes fulles d’escarola de cabell d’àngel amb un rajolí d’oli d'oliva.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto