Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Peleu i piqueu els grans d'all. Renteu els carbassons i talleu-los a quadrats.
  2. En una paella amb oli d'oliva, salteu els carbassons amb l'all picat, salpebreu-ho i reserveu-ho.

  3. Bateu lleugerament els ous amb un polsim de sal i pebre, afegiu-hi el saltat de carbassó i barregeu-ho.
  4. Escalfeu una paella individual amb oli d'oliva i afegiu-hi una quarta part de la preparació anterior. Cuineu-ho uns minuts i gireu la truita, cuineu-ho 2 min més i repetiu l'operació tres vegades.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 mai

Taller de Dorayaki japonès

Els ‘dorayakis’ són els pastissets preferits d’un dels personatges més coneguts del...

26 mai

II Cursa de la Cervesa

Després de reunir sis-cents participants l'any passat, la Cursa de la Cervesa arriba a la seva segona edició....

26 mai

VI Mostra de Vins i Caves de Proximitat DVins

La mostra de vins i caves de proximitat DVins arriba a la sisena edició, de nou amb la voluntat de posar a...

27 mai

El Masnou, terra de mar, amb tast de vins i botifarra d’ou

'El Masnou, terra de mar' és un projecte de recuperació del patrimoni local i de promoció...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto