Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu i piqueu els grans d'all. Renteu els carbassons i talleu-los a quadrats.
  2. En una paella amb oli d'oliva, salteu els carbassons amb l'all picat, salpebreu-ho i reserveu-ho.

  3. Bateu lleugerament els ous amb un polsim de sal i pebre, afegiu-hi el saltat de carbassó i barregeu-ho.
  4. Escalfeu una paella individual amb oli d'oliva i afegiu-hi una quarta part de la preparació anterior. Cuineu-ho uns minuts i gireu la truita, cuineu-ho 2 min més i repetiu l'operació tres vegades.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: