Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu els cigrons al vas i programeu 2 min, velocitat progressiva 5-10.
  2. Incorporeu-hi la farina de blat, el llevat i la sal. Programeu 10 s, velocitat 5. Aboqueu-ho en un recipient i reserveu-ho.
  3. Sense rentar el vas, poseu-hi les cebes tendres i el julivert. Trossegeu-ho 5 segons, velocitat 4.
  4. Afegiu-hi l'aigua i la barreja de farines reservada. Programeu 10 s, velocitat 4. Obriu la tapa i afegiu-hi les gambetes, barregeu-ho bé amb l'espàtula i aboqueu aquesta barreja en un recipient. Deixeu-ho reposar 30 min.
  5. Poseu un fons (d'un dit de gruix) d'oli d'oliva en una paella fonda. Escalfeu l'oli a foc fort fins que comenci a fumejar.
  6. Feu servir una cullera sopera com a mesura, i aneu-hi incorporant la barreja a cullerades en l'oli. Formeu les truitetes estenent cada porció amb la base de la cullera.
  7. Feu les truitetes pels dos costats durant 1 min en tantes tandes com sigui necessari perquè no s'enganxin les unes amb les altres. L'oli sempre ha d'estar ben calent perquè les truitetes quedin daurades i cruixents. 

Nota: si feu servir gambes en lloc de gambetes, a més de pelar-les les haureu de picar a trossos petits (de la mida d'una gambeta).

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: