Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Hidrateu les múrgoles en aigua freda. Partiu-les pel mig i renteu-les a raig d’aixeta, que quedin ben netes. Fregiu-les amb sal, pebre, all i julivert (al gust de cadascú).
  2. Bateu els ous de dos en dos i afegiu-hi trossets de múrgola. A la paella, feu-ne una truita tipus a la francesa per a cada comensal.
  3. Per als rovellons: fregueu-los amb un drap, per treure’n la terra, i talleu-los la cua. Si tenen molta terra, els podeu rentar amb aigua, a raig.
  4. Talleu els rovellons en tres o quatre trossos i poseu-los al foc, en una paella. Quan s’hagin begut l’aigua que deixen anar, afegiu-hi oli i fregiu-los. Afegiu-hi la sal, l’all i el julivert picats i el pebre. Fregiu-los al gust. Ja els podeu servir, com a acompanyament de qualsevol plat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
273CUINA Portada

CURRI A LA CATALANA!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Robert Lechuga i Anna Carbonell

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto