Troba la teva recepta

Preparació

  1. Hidrateu les múrgoles en aigua freda. Partiu-les pel mig i renteu-les a raig d’aixeta, que quedin ben netes. Fregiu-les amb sal, pebre, all i julivert (al gust de cadascú).
  2. Bateu els ous de dos en dos i afegiu-hi trossets de múrgola. A la paella, feu-ne una truita tipus a la francesa per a cada comensal.
  3. Per als rovellons: fregueu-los amb un drap, per treure’n la terra, i talleu-los la cua. Si tenen molta terra, els podeu rentar amb aigua, a raig.
  4. Talleu els rovellons en tres o quatre trossos i poseu-los al foc, en una paella. Quan s’hagin begut l’aigua que deixen anar, afegiu-hi oli i fregiu-los. Afegiu-hi la sal, l’all i el julivert picats i el pebre. Fregiu-los al gust. Ja els podeu servir, com a acompanyament de qualsevol plat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 des

Taller de 'mocktails' festius

Els 'mocktails' són la versió sense alcohol del còctel. José Verdejo, bàrman expert en...

12 mai - 15 des

Cicle Enocultura't 2018

Del maig al desembre, el Mas Comtal, celler familiar ubicat a Avinyonet del Penedès (Alt Penedès), organitza...

15 des

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

15 des

Fes l'oliva

La campanya de recollida de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig us torna a oferir l’oportunitat...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto