Preparació
Preparació
- Peleu la ceba i piqueu-la. Com sempre que heu de fer servir els fogons, demaneu ajuda a un adult. Sofregiu la ceba lentament, en una paella gran, amb un raig generós d’oli, ben bé 15 min.
- Afegiu-hi el carbassó tallat a dauets i feu-ho coure tot uns 5 min llargs.
- Peleu les patates i talleu-les menudes.
- Prepareu una paella amb un bon tou d’oli i poseu-hi les patates, a foc lent. Feu-les coure fins que s’estovin. És millor que sigui a foc lent perquè es confitin més aviat. L’últim minut, apugeu el foc perquè agafin una mica de color. Coleu-les, procurant que s’eixuguin bé de l’oli, i afegiu-les al sofregit de ceba i carbassó.
- En un bol gros, bateu els ous amb una culleradeta de sal i poseu-hi la barreja de patata, carbassó i ceba. Deixeu que s’amalgamin els gustos una bona estona, uns 10 min.
- Poseu una paella prou gran a escalfar amb un raig d’oli i, quan sigui calent, aboqueu-hi la barreja d’ous, patata, ceba i carbassó. Remeneu-ho perquè qualli una mica per tot arreu i, amb l’ajut d’un plat, gireu la truita.
- Feu-la coure per l’altre costat i ja estarà a punt per servir.