Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Peleu la ceba i piqueu-la. Com sempre que heu de fer servir els fogons, demaneu ajuda a un adult. Sofregiu la ceba lentament, en una paella gran, amb un raig generós d’oli, ben bé 15 min. 
  2. Afegiu-hi el carbassó tallat a dauets i feu-ho coure tot uns 5 min llargs.
  3. Peleu les patates i talleu-les menudes.
  4. Prepareu una paella amb un bon tou d’oli i poseu-hi les patates, a foc lent. Feu-les coure fins que s’estovin. És millor que sigui a foc lent perquè es confitin més aviat. L’últim minut, apugeu el foc perquè agafin una mica de color. Coleu-les, procurant que s’eixuguin bé de l’oli, i afegiu-les al sofregit de ceba i carbassó.
  5. En un bol gros, bateu els ous amb una culleradeta de sal i poseu-hi la barreja de patata, carbassó i ceba. Deixeu que s’amalgamin els gustos una bona estona, uns 10 min.
  6. Poseu una paella prou gran a escalfar amb un raig d’oli i, quan sigui calent, aboqueu-hi la barreja d’ous, patata, ceba i carbassó. Remeneu-ho perquè qualli una mica per tot arreu i, amb l’ajut d’un plat, gireu la truita.
  7. Feu-la coure per l’altre costat i ja estarà a punt per servir. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 ago

Contalles del Delta

El delta de l’Ebre és un territori singular que amaga indrets i moments màgics. Un dels seus tresors...

17 ago

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

17 ago

X Jornades Gastronòmiques d'Empordàlia

El celler Empordàlia celebra la desena edició de les Jornades Gastronòmiques, on es pot gaudir del...

17 ago

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

Portada 230 Neta

BUONA SICILIA! EL MENÚ MÉS MEDITERRANI DE L'ESTIU

  • Els sabors de Palma
  • Un menjador senyorial obert a tothom

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto