Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Peleu la ceba i piqueu-la. Com sempre que heu de fer servir els fogons, demaneu ajuda a un adult. Sofregiu la ceba lentament, en una paella gran, amb un raig generós d’oli, ben bé 15 min. 
  2. Afegiu-hi el carbassó tallat a dauets i feu-ho coure tot uns 5 min llargs.
  3. Peleu les patates i talleu-les menudes.
  4. Prepareu una paella amb un bon tou d’oli i poseu-hi les patates, a foc lent. Feu-les coure fins que s’estovin. És millor que sigui a foc lent perquè es confitin més aviat. L’últim minut, apugeu el foc perquè agafin una mica de color. Coleu-les, procurant que s’eixuguin bé de l’oli, i afegiu-les al sofregit de ceba i carbassó.
  5. En un bol gros, bateu els ous amb una culleradeta de sal i poseu-hi la barreja de patata, carbassó i ceba. Deixeu que s’amalgamin els gustos una bona estona, uns 10 min.
  6. Poseu una paella prou gran a escalfar amb un raig d’oli i, quan sigui calent, aboqueu-hi la barreja d’ous, patata, ceba i carbassó. Remeneu-ho perquè qualli una mica per tot arreu i, amb l’ajut d’un plat, gireu la truita.
  7. Feu-la coure per l’altre costat i ja estarà a punt per servir. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

05 des

VI Jornades Gastronòmiques del Brou a Menorca

Per sisè any consecutiu, l’Associació Menorquina de Bars, Restaurants i Cafeteries organitza "El...

07 des

Tallers Món Sant Benet 2019

Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...

22 nov - 08 des

VII Jornades Gastronòmiques del Romesco

Del 22 de novembre al 8 de desembre, Cambrils celebra una nova edició de les Jornades Gastronòmiques...

08 des

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

Portada 234 Neta

SNACKS DE NADAL PER COMENÇAR BÉ EL GRAN DINAR DE L'ANY

  • Més enllà de Sant Esteve
  • Quan no canviar és l'opció transgressora

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto