Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la truita de patates: peleu les patates, talleu-les a daus, saleu-les i fregiu-les en una paella amb oli, tenint cura que estiguin ben tapades. De tant en tant remeneu-les, fins que quedin ben toves i rosses. Afegiu-hi 5 ous ben batuts amb un polsim de sal i deixeu-ho fer lentament. 
  2. Per a la truita d’espinacs: talleu els espinacs ben petits, poseu-los en una paella amb oli i fregiu-los fins que quedin ben pansits. Afegiu-hi 4 ous deixatats amb una mica de sal i deixeu fer la truita sense presses. 
  3. Per a la truita de gambes: passeu les gambes per una paella amb oli, i quan veieu que són fregides afegiu-hi 3 ous batuts, també amb un polsim de sal, i deixeu-ho fer. 
  4. Muntatge: la gràcia d’aquestes truites és posar-les una sobre l’altra i de més grossa a més petita. Quan estiguin muntades, opcionalment poseu-hi per sobre unes cullerades de tomàquet fregit i, al damunt, formatge, i poseu-ho a gratinar al forn una estona.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: