Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu els turbots retirant-ne els quatre lloms. Fregiu-los en una paella calenta, amb una mica de sal i un raig d’oli d’oliva. Quan siguin daurats, retireu-los del foc i reserveu-los.
  2. A la mateixa paella, amb un raig d’oli d’oliva, salteu els espinacs i la fruita seca (pinyons, ametlles…). Quan els espinacs s’estovin, transcorreguts tot just 2 min, afegiu-hi les prunes, desossades i tallades a tires, i dues cullerades de mel.
  3. Serviu els espinacs a la base del plat i acompanyeu-los dels lloms de turbot. Salpebreu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: