Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escaliveu els moniatos en un foc a terra o al forn. Una vegada cuits, peleu-los i poseu-los en un cassó amb la llet calenta. Tritureu-ho fins que quedi un puré fi.
  2. Talleu les mandarines per la meitat i feu-ne suc. Poseu-lo a reduir fins que us en quedin aproximadament 250 ml.
  3. En calent i fora del foc, aneu-hi tirant l’oli d’oliva a raig, batent-ho amb una vareta com si fos una maionesa. Afegiu-hi uns grans de sal i les fulles de cerfull ben picades. Reserveu-ho en un lloc tebi.
  4. Saleu lleugerament els quatre talls de turbot. Coeu-los a la graella o en una paella amb poc oli.
  5. Poseu el puré cremós al fons dels plats, el turbot al damunt i un cordó d’emulsió de mandarina i oli d’oliva. Acabeu-ho amb unes escames de sal gruixuda.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: