Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Escaliveu els moniatos en un foc a terra o al forn. Una vegada cuits, peleu-los i poseu-los en un cassó amb la llet calenta. Tritureu-ho fins que quedi un puré fi.
  2. Talleu les mandarines per la meitat i feu-ne suc. Poseu-lo a reduir fins que us en quedin aproximadament 250 ml.
  3. En calent i fora del foc, aneu-hi tirant l’oli d’oliva a raig, batent-ho amb una vareta com si fos una maionesa. Afegiu-hi uns grans de sal i les fulles de cerfull ben picades. Reserveu-ho en un lloc tebi.
  4. Saleu lleugerament els quatre talls de turbot. Coeu-los a la graella o en una paella amb poc oli.
  5. Poseu el puré cremós al fons dels plats, el turbot al damunt i un cordó d’emulsió de mandarina i oli d’oliva. Acabeu-ho amb unes escames de sal gruixuda.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto