Troba la teva recepta

Preparació

  1. Netegeu els musclos. Talleu el rap en 4 turnedós de 150 g.
  2. Poseu a bullir 1/2 l d’aigua amb el vi blanc i la sal. Poseu-hi els musclos i deixeu-los que es vagin obrint durant 15 o 20 s. Quan s’hagin obert, escorreu-los, separeu-ne la closca i guardeu-los en un bol. Reserveu l’aigua dels musclos.
  3. Peleu els cítrics i traieu-ne dos grills de cadascun. Talleu-los a dauets.
  4. Afegiu els musclos juntament amb la polpa de nyora i una mica de l’aigua de cocció dels musclos. (Per treure la polpa de nyora, hidrateu la nyora seca en aigua freda durant 24 h o 3 h en aigua tèbia. Amb una cullera, la polpa us sortirà fàcilment.)
  5. Acabeu l’escabetx afegint-hi les herbes i l’oli verge. Rectifiqueu-ho de sal i manteniu-ho en un foc petit que sigui tebi. I, ja per acabar, coeu el rap a la paella i serviu-lo amb l’escabetx. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

15 jul

Mercat del Préssec d’Ordal 2018

A la plaça de Subirats de Sant Pau d’Ordal es podrà adquirir, tots els caps de setmana de juny,...

17 jul

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

18 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

19 jul

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto