Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Talleu la carn a tires llargues.
  2. Barregeu en un recipient gran la salsa de soja, la salsa 'hoisin', l’oli de sèsam, el romaní, el sucre, els alls picats i el vinagre d’arròs. Poseu-hi la carn i deixeu-ho macerar d’un dia a l’altre.
  3. Com sempre que feu servir els fogons, demaneu ajuda a un adult per coure la carn a la paella, a foc fort, amb un raig d’oli. Quan estigui a punt, reserveu-la.
  4. A la mateixa paella, sofregiu lentament, amb un raig d’oli, les cebes picades, uns 5 min.
  5. Poseu-hi les albergínies tallades a dauets i coeu-ho, a foc mitjà, fins que les albergínies canviïn de color i prenguin un to transparent.
  6. Retireu les albergínies i la ceba i poseu-hi el suc de la marinada. Feu-lo reduir a foc mitjà fins que prengui textura de salsa.
  7. Torneu a posar tots els ingredients a la paella, amb els anacards, remeneu-ho i serviu-ho amb els cogombres tallats a làmines. 

El consell

  • La salsa 'hoisin' és tan popular, a la Xina, com la salsa barbacoa ho és als Estats Units. La fan servir per a tot! La trobareu en establiments grans d’alimentació o en botigues especialitzades.
  • Si no trobeu salsa 'hoisin', poseu-hi una mica de salsa teriyaki o salsa barbacoa. Si no teniu cap d’aquestes dues salses, poseu-hi un parell de cullerades de mel.
  • Si no teniu vinagre d’arròs, no hi poseu res! No hi ha cap problema, quedarà molt bo, igualment.
  • El cap de mort és una part de la vedella molt magra i tendra. Són uns talls ideals per fregir o per fer a la planxa o a la brasa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 oct

1es Jornades Gastronómiques Km 0 a l'Alta Ribagorça

Interessats a tastar els productes locals de l'Alta Ribagorça? Els caps de setmana de l'11 d'octubre al 3...

18 oct

Palamós Gastronòmic 2019

Participar en un showcoking de cuina marinera, fer una visita guiada a la subhasta del peix o participar...

18 oct

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

18 oct

Jornades gastronòmiques 'La poma a la cuina'

Pomes farcides de carn, amb botifarra dolça, amb confit de pinya o amanida de formatge fresc, entre d'altres. Tornen...

Portada Cuina 232

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto