Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Talleu la carn a tires llargues.
  2. Barregeu en un recipient gran la salsa de soja, la salsa 'hoisin', l’oli de sèsam, el romaní, el sucre, els alls picats i el vinagre d’arròs. Poseu-hi la carn i deixeu-ho macerar d’un dia a l’altre.
  3. Com sempre que feu servir els fogons, demaneu ajuda a un adult per coure la carn a la paella, a foc fort, amb un raig d’oli. Quan estigui a punt, reserveu-la.
  4. A la mateixa paella, sofregiu lentament, amb un raig d’oli, les cebes picades, uns 5 min.
  5. Poseu-hi les albergínies tallades a dauets i coeu-ho, a foc mitjà, fins que les albergínies canviïn de color i prenguin un to transparent.
  6. Retireu les albergínies i la ceba i poseu-hi el suc de la marinada. Feu-lo reduir a foc mitjà fins que prengui textura de salsa.
  7. Torneu a posar tots els ingredients a la paella, amb els anacards, remeneu-ho i serviu-ho amb els cogombres tallats a làmines. 

El consell

  • La salsa 'hoisin' és tan popular, a la Xina, com la salsa barbacoa ho és als Estats Units. La fan servir per a tot! La trobareu en establiments grans d’alimentació o en botigues especialitzades.
  • Si no trobeu salsa 'hoisin', poseu-hi una mica de salsa teriyaki o salsa barbacoa. Si no teniu cap d’aquestes dues salses, poseu-hi un parell de cullerades de mel.
  • Si no teniu vinagre d’arròs, no hi poseu res! No hi ha cap problema, quedarà molt bo, igualment.
  • El cap de mort és una part de la vedella molt magra i tendra. Són uns talls ideals per fregir o per fer a la planxa o a la brasa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 jul

Vespres al Mercat de la Terra

El Mercat de la Terra Slow Food Barcelona organitza durant el mes de juliol les seves edicions més fresques:...

18 jul

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

20 jul

Mercat Romà de Guissona 2019

Des de fa 23 anys, Guissona rememora el seu passat romà amb una festa on els visitants tenen l’oportunitat...

20 jul

X Jornades Gastronòmiques d'Empordàlia

El celler Empordàlia celebra la desena edició de les Jornades Gastronòmiques, on es pot gaudir del...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto