Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la carn: poseu a bullir el rodó, sencer i lligat, amb els altres ingredients. Ha de coure cobert d’aigua i al punt de sal. Escumeu-lo al primer bull, feu-lo coure a foc molt lent 1 h i 30 min, i deixeu que es refredi dins del brou de cocció. 
  2. Per a la gelatina: afegiu-hi 200 ml del brou de cocció, amb les dues fulles de gelatina ben desfetes, perquè s’integrin en el brou. A continuació, aboqueu-ho en un atuell, perquè es gelatinitzi i el pugueu tallar a daus perfectes. 
  3. Per a la salsa de tonyina: prepareu, en primer lloc, una maionesa, amb l’ou i l’oli. Afegiu-hi els altres ingredients i tritureu-ho, fins a obtenir una salsa molt fina i homogènia. Reserveu-ho a la nevera. 
  4. Renteu els cirerols i els fulls de cordifole, i prepareu la vinagreta barrejant tots els ingredients. 
  5. Muntatge: talleu la carn ben fina, com si fos un embotit. Poseu-ne uns quants talls a cada plat. Afegiu-hi la salsa de tonyina per sobre i repartiu-hi l’amanida amb la vinagreta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 277

TERRINES. EL CLÀSSIC QUE TORNA

  • Plats del mes
  • Jo Baixas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto