Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a la carn: poseu a bullir el rodó, sencer i lligat, amb els altres ingredients. Ha de coure cobert d’aigua i al punt de sal. Escumeu-lo al primer bull, feu-lo coure a foc molt lent 1 h i 30 min, i deixeu que es refredi dins del brou de cocció. 
  2. Per a la gelatina: afegiu-hi 200 ml del brou de cocció, amb les dues fulles de gelatina ben desfetes, perquè s’integrin en el brou. A continuació, aboqueu-ho en un atuell, perquè es gelatinitzi i el pugueu tallar a daus perfectes. 
  3. Per a la salsa de tonyina: prepareu, en primer lloc, una maionesa, amb l’ou i l’oli. Afegiu-hi els altres ingredients i tritureu-ho, fins a obtenir una salsa molt fina i homogènia. Reserveu-ho a la nevera. 
  4. Renteu els cirerols i els fulls de cordifole, i prepareu la vinagreta barrejant tots els ingredients. 
  5. Muntatge: talleu la carn ben fina, com si fos un embotit. Poseu-ne uns quants talls a cada plat. Afegiu-hi la salsa de tonyina per sobre i repartiu-hi l’amanida amb la vinagreta.

Més receptes amb Carn

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 jul

VI VinyaSons Ametller Origen

El VinyaSons Ametller Origen d'enguany presenta 12 experiències en què conflueixen la gastronomia, el...

22 jul

Mercat del Préssec d’Ordal 2018

A la plaça de Subirats de Sant Pau d’Ordal es podrà adquirir, tots els caps de setmana de juny,...

18-22 jul

1r Concurs de Truita de Patates de l'Alt Poble-sec

Del 18 al 22 de juliol el barri de l'Alt Poble-sec de Barcelona celebra la festa major i, per primera vegada inclou...

22 jul

Tasta el Masnou

Tasta el Masnou és una activitat experiencial complementària a l’itinerari guiat 'El Masnou, terra...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto