Troba la teva recepta

Preparació

  1. Coeu la ventresca de tonyina amb aigua i sal (50 g per litre d’aigua), llorer i uns grans de pebre negre. Deixeu-la al foc 45 min i escorreu-la. 
  2. Un cop la treieu de l’aigua i la tingueu ben seca, cobriu-la amb oli d’oliva i deixeu-la submergida. Al cap d’un dia o dos serà més bona. 
  3. Talleu els tomàquets i sofregiu-los una bona estona. Un cop ben cuits, tritureu-los amb una raig d’oli i una mica de sal —i sucre, si convé— i aconseguiu-ne un puré. Feu una ratlla amb el puré de tomàquet i a sobre poseu-hi la ventresca cuita. Acabeu el plat amb els enciams amanits amb oli i vinagre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

29 set - 20 oct

Oktoberfest 2018

Entre el 29 de setembre i el 20 d'octubre, Calella s'omplirà de música, diversió i una oferta gastronòmica...

20 oct

Enotast. Preparem la Castanyada

Passa un matí de dissabte diferent aprenent a apreciar els productes amb DO d’Alella. Els adults podran...

20 oct

Tast de vins i recital de poesia

El restaurant Robert de Nola, a Caldes de Montbui, organitza un tast de vins acompanyat de productes de proximitat...

Portada Cuina 220

CARBASSA: MOLT MÉS PODEROSA DEL QUE US IMAGINÀVEU!

  • Caçar bolets fora del bosc
  • Una mirada pròpia de la cuina de muntanya

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto