Troba la teva recepta

Preparació

  1. Coeu la ventresca de tonyina amb aigua i sal (50 g per litre d’aigua), llorer i uns grans de pebre negre. Deixeu-la al foc 45 min i escorreu-la. 
  2. Un cop la treieu de l’aigua i la tingueu ben seca, cobriu-la amb oli d’oliva i deixeu-la submergida. Al cap d’un dia o dos serà més bona. 
  3. Talleu els tomàquets i sofregiu-los una bona estona. Un cop ben cuits, tritureu-los amb una raig d’oli i una mica de sal —i sucre, si convé— i aconseguiu-ne un puré. Feu una ratlla amb el puré de tomàquet i a sobre poseu-hi la ventresca cuita. Acabeu el plat amb els enciams amanits amb oli i vinagre.

Més receptes amb Peix i marisc

Carbassó farcit de salmó Sense
gluten

Carbassó farcit de salmó

Per Ada Parellada

30 minuts

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 ago

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

17 ago

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

18 ago

Mercat del Préssec d’Ordal 2018

A la plaça de Subirats de Sant Pau d’Ordal es podrà adquirir, tots els caps de setmana de juny,...

20 ago

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

Portada 218

BRUNCH MEDITERRANI: RECEPTES PER VIATJAR DE GRÈCIA AL MARROC

  • El Penedès que empeny
  • El gran restaurant d'hotel rejoveneix

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto