Troba la teva recepta

Preparació

  1. Coeu la ventresca de tonyina amb aigua i sal (50 g per litre d’aigua), llorer i uns grans de pebre negre. Deixeu-la al foc 45 min i escorreu-la. 
  2. Un cop la treieu de l’aigua i la tingueu ben seca, cobriu-la amb oli d’oliva i deixeu-la submergida. Al cap d’un dia o dos serà més bona. 
  3. Talleu els tomàquets i sofregiu-los una bona estona. Un cop ben cuits, tritureu-los amb una raig d’oli i una mica de sal —i sucre, si convé— i aconseguiu-ne un puré. Feu una ratlla amb el puré de tomàquet i a sobre poseu-hi la ventresca cuita. Acabeu el plat amb els enciams amanits amb oli i vinagre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 des

Taller de 'mocktails' festius

Els 'mocktails' són la versió sense alcohol del còctel. José Verdejo, bàrman expert en...

12 mai - 15 des

Cicle Enocultura't 2018

Del maig al desembre, el Mas Comtal, celler familiar ubicat a Avinyonet del Penedès (Alt Penedès), organitza...

15 des

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

15 des

Fes l'oliva

La campanya de recollida de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig us torna a oferir l’oportunitat...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto