Troba la teva recepta

Preparació

  1. Escaldeu els tomàquets, peleu-los i buideu-los; poseu-los en una plàtera de forn i deixeu-los assecar 1 h a 110 ºC. Una vegada freds, poseu una anxova a cada tall de tomàquet i emboliqueu-lo.
  2. Cobriu l’albergínia amb vi, tritureu-la i afineu-ho amb l’oli d’oliva.
  3. Talleu la ventresca a daus, cobriu-la amb aigua i sal, i poseu-la a foc suau fins que arribi al punt d’ebullició. Apagueu el foc i reserveu la ventresca amb la mateixa aigua.
  4. Muntatge: en el plat, repartiu de manera harmònica els tacs de ventresca, el puré d’albergínia, els tomàquets farcits d’anxova i unes llesquetes de pa torrat. Amaniu-ho amb la vinagreta i salpebreu-ho.

Més receptes amb Peix i marisc

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 jul

Mercat del Préssec d’Ordal 2018

A la plaça de Subirats de Sant Pau d’Ordal es podrà adquirir, tots els caps de setmana de juny,...

18-22 jul

1r Concurs de Truita de Patates de l'Alt Poble-sec

Del 18 al 22 de juliol el barri de l'Alt Poble-sec de Barcelona celebra la festa major i, per primera vegada inclou...

22 jul

Tasta el Masnou

Tasta el Masnou és una activitat experiencial complementària a l’itinerari guiat 'El Masnou, terra...

22 jul

El Masnou, Terra de Mar

Edificis modernistes, una casa d'indians molt singular, llegendes i una munió de vivències configuren...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto