Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu a rodanxes fines les mandarines i el gingebre.
  2. Porteu a ebullició el vi amb el sucre, les rodanxes de mandarina i el gingebre, durant 5 min. 
  3. Retireu-ho del foc i barregeu-ho bé, deixeu-ho infusionar 10 min i serviu-ho.

Consells:

És aconsellable comprar un vi suau, com un pinot negre, per poder gaudir de les aromes que aporten els cítrics i les espècies.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: