Preparació
- Peleu les pomes i talleu-les en daus de 5 cm. En un cassó, poseu-hi el vi, la canyella, la pela de taronja i les pomes. Feu-ho coure 45 min. Retireu la canyella i la pela de taronja i tritureu-ho. Coleu-ho i reserveu-ho.
- Per a la poma saltada: talleu la poma en grills i reserveu-los.
- A part, en un cassó, feu un caramel amb el sucre. Quan comenci a estar una mica daurat, afegiu-hi la mantega i la poma, i deixeu-ho caramel·litzar. Reserveu-ho.
- Per al bescuit: munteu el sucre amb el rovell d'ou, afegiu-hi la meitat de la nata, i barregeu-ho bé amb l'espàtula.
- Afegiu-hi el llevat i la farina amb un colador i incorporeu-hi la resta de la nata. Remeneu-ho bé fins a aconseguir una massa homogènia.
- Aboqueu-la en un motlle i feu-ho coure a 180 ºC, 40 min.
- En el fons del plat, poseu una mica del vi de pomes, el bescuit al centre i, per sobre del bescuit, afegiu-hi la poma caramel·litzada. Opcionalment, acabeu-ho amb pètals de flors.