Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per a les vieires: obriu-les i netegeu-les. Reserveu-les.
  2. Per a l'adob al pastor: netegeu els xilis de llavors i venes. Escalfeu una paella i coeu-los amb l'all; remulleu-ho amb el vinagre fins que se suavitzin. Dissoleu l’achiote en el suc de pinya fins a formar una pasta lleugerament espessa. Tritureu els xilis amb les espècies, els alls i la pinya fins a obtenir una salsa espessa; afegiu-hi l’achiote i el suc de pinya, barregeu-ho tot i integreu-ho.
  3. Escalfeu una paella alta i coeu la salsa 5 min; deixeu-la refredar 30 min.
  4. Pinzelleu les vieires per tots els costats i reserveu-les.
  5. Per a la ceba vermella: piqueu la ceba, afegiu-hi el suc, la sal, pebre, el xili habanero a tires i l'orenga; barregeu-ho bé. Deixeu-ho reposar 2 h, fins que la ceba canviï de color. Reserveu-ho.
  6. Per a la salsa de Jamaica: infusioneu les flors de Jamaica amb l'aigua i el sucre. Retireu les flors i reduïu l'aigua fins a tenir una salsa espessa. Reserveu-ho.
  7. Muntatge: Escalfeu oli i segelleu les vieires marinades. Serviu les vieires sobre un llit de fulla de plàtan cuita al foc. Refresqueu les vieires amb la ceba vermella i la pinya cuita, i acompanyeu-les de la salsa de Jamaica.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto