Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

La Bodegueta de Sant Andreu, amor de barri

La Bodegueta de Sant Andreu

La Bodegueta de Sant Andreu

Entrar en un local que ha sabut conservar l'essència de les bodegues clàssiques, i més encara tenint en compte que abans, aquí, hi havia un restaurant xinès, és una sorpresa d'allò més agradable. El responsable de tot plegat, Josep Lluís Clotet, no es cansa d'insistir en la seva aposta per l'honestedat, per la cuina 100% casolana, feta a casa i com un homenatge al seu barri, Sant Andreu.

Brioix de 'pulled pork' i callos

Si tenim en compte que el passat novembre va rebre el Premi Barcelona Restauració a la Integració del Barri, no hi ha dubte que ha aconseguit els objectius que es va marcar quan va obrir portes a finals del 2019, just abans de la pandèmia.

A La Bodegueta de Sant Andreu, podeu fer-hi tapes i un bon àpat per compartir. L'especialitat de la casa són les croquetes, totalment casolanes i d'una quinzena de varietats diferents, com les de gambes i lluç, ou ferrat i xoriço ibèric, botifarra de Burgos i pera caramel·litzada...

La bomba de la bodegueta

En segon lloc, val la pena mencionar les truites. Cada dia en trobareu de tres tipus per triar i és un gran acompanyament per a altres propostes del menú, com la bomba de Sant Andreu, les braves, el pollastre Pepe amb salsa japonesa, el morro o el brioix de pulled pork amb xips de moniato. A l'apartat de peix, el bacallà amb salsa de llet de tigre o vinagreta de gerds o el caçó adobat són dos dels plats destacats.

Pastissos de la Bodegueta de Sant Andreu

La Charo, la cuinera, no només fa croquetes, truites i tapes boníssimes, sinó que també guisa i, per això, a La Bodegueta de Sant Andreu podeu menjar mandonguilles amb calamarsons i tripes, per exemple; i, en l'apartat de postres, uns pastissos per llepar-se'n els dits.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 287

L'HORA LILA. UN MENÚ DELICIÓS PER CELEBRAR EL TALENT FEMENÍ

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Casals

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: