cuina.cat

menjar | beure | viure

Especial carxofes
Menjar-se una carxofa és com girar els fulls d'un bon llibre. A mesura que avança, entusiasma, i quan arriba el final, apareix el cor, tendre, brillant i molsut. És una hortalissa suggeridora, d'hivern, una flor comestible a la qual hem dedicat un especial.
Consells de cuina
carxofa partida
Del mercat, al plat
Fregida, arrebossada, al forn, a la brasa, bullida, crua, les fulles, el cor. M’estima o no m’estima la carxofa? És temps d’aquesta flor capritxosa i s’ha d’aprofitar, perquè és una de les poques verdures de la qual encara es respecta l’estacionalitat. En aquesta notícia, trobareu un grapat de bons consells de cuina perquè n'aprofiteu tot el sabor i sapigueu com tractar-la.
Subscriu-t'hi
Subscriu-t'hi
Segueix-nos
Segueix-nos
Newsletter
Newsletter
Cuina.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació
© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07 Amb la col·laboració de: