Troba la teva recepta

Preparació

  1. Netegeu les carxofes, talleu-les en quatre parts. Talleu el pernil a làmines.
  2. Netegeu bé tots els enciams, escorreu-los per separat, si pot ser amb la centrifugadora. Barregeu-los.
  3. Per a la vinagreta: barregeu tots els ingredients i passeu-los, immediatament després, per la batedora.
  4. A l’hora d’acabar el plat, salteu les carxofes en una paella amb oli i sal. Quan estigueu a punt d’acabar, incorporeu-hi una punta de pebre.
  5. Muntatge: en el centre del plat, poseu-hi 4 trossos de carxofa. A sobre, l’enciam amanit amb la vinagreta, 4 trossos més de carxofa i el pernil de gla. Acabeu-ho posant-hi una mica més d’enciams.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

Taller sobre els colors de l'obento, la carmanyola japonesa

L’obento és la carmanyola japonesa per excel·lència. La seva elaboració és força...

23-24 feb

Fira de l’Aixada 2019

Manresa es mobilitza cada any en record d’un miracle que, a mitjan segle XIV, va salvar la població...

24 feb

18a Xatonada Popular de Cubelles

A les comarques del Garraf i de l'Alt i Baix Penedès el xató és un plat que no pot faltar, i la...

24 feb

Enotast. Brunch amb vins de Can Roda

Després d'estrenar la Temporada 2019, l'Enotast torna amb una nova edició. L'encarregada de conduir aquesta...

Portada 224

RECEPTES AMB PASTANAGA, L'HORTALISSA MÉS VISTOSA

  • Deu àpats modernistes
  • Elogi de la cuina reposada

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto