Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu les carxofes, traient-los les primeres fulles. Lamineu-les, enfarineu-les i fregiu-les en oli roent. Retireu-les del foc, poseu-les al damunt d’un paper absorvent. Reserveu-les.
  2. Per al puré de carxofes: salteu els cors de les carxofes amb una mica d’oli, afegiu-hi el fumet, salpebreu-ho i deixeu-ho bullir fins que les carxofes estiguin tendres. Tritureu-ho tot i passeu el puré per un colador xinès, per descartar els filaments de les carxofes.
  3. Coeu els morros de bacallà a la planxa, delicadament, i deixeu-los un punt crus.

Muntatge del plat

  • Feu una llàgrima de puré al plat i poseu-hi el bacallà, l’olivada i el cruixent de carxofes al costat.

Un plat dels restaurants Cullera de Boix

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto