Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu les carxofes, traient-los les primeres fulles. Lamineu-les, enfarineu-les i fregiu-les en oli roent. Retireu-les del foc, poseu-les al damunt d’un paper absorvent. Reserveu-les.
  2. Per al puré de carxofes: salteu els cors de les carxofes amb una mica d’oli, afegiu-hi el fumet, salpebreu-ho i deixeu-ho bullir fins que les carxofes estiguin tendres. Tritureu-ho tot i passeu el puré per un colador xinès, per descartar els filaments de les carxofes.
  3. Coeu els morros de bacallà a la planxa, delicadament, i deixeu-los un punt crus.

Muntatge del plat

  • Feu una llàgrima de puré al plat i poseu-hi el bacallà, l’olivada i el cruixent de carxofes al costat.

Un plat dels restaurants Cullera de Boix

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 266

GUISATS ECONÒMICS!

  • Plats del mes
  • Fran Agudo

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto