Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Sofregiu la ceba i el pebrot tallats a tires fines amb una mica d’oli fins que estigui ben reduït i reserveu-ho.
  2. Salteu els espàrrecs pelats de la part inferior i les carxofes pelades i tallades a quarts en una mica d’oli.
  3. En una paella antiadherent, tireu-hi una mica de sal i quan estigui ben calenta poseu-hi el tall de foie. Marqueu-lo volta i volta i després abaixeu el foc per tal que no quedi cru per dins.
  4. Muntatge: col·loqueu al plat una base de carxofes, el foie i els espàrrecs, i després afegiu-hi la ceba i el pebrot pel damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: