Troba la teva recepta

Preparació

  1. Traieu les fulles més dures de les carxofes, rasqueu-ne les barbes i introduïu-les en una olla amb abundant oli de gira-sol, sal, pebre en gra, orenga i llorer.
  2. Amb el foc al mínim, molt lent, coeu-les 20 min. Reserveu-les. Bulliu el pop, prèviament congelat, 30 min, amb força aigua, sal, llorer i pebre.
  3. Punxeu-lo per veure si és tou, coleu-lo i, un cop fred, talleu-lo fi.
  4. Per a la salsa romesco: piqueu al morter la menta, els alls pelats i les ametlles, fins que quedin com una pasta. Afegiu-hi la polpa de la nyora rascada amb un ganivet. Quan s'hagi convertit en una pasta, afegiu-hi el tomàquet pelat i sense llavors. Piqueu-ho fins que quedi fi. Aboqueu-hi l'oli a poc a poc i poseu-hi pebres, sal, julivert i vinagre.
  5. Prepareu la vinagreta, barregeu els ingredients fins que emulsionin. Amaniu amb la vinagreta la barreja d'enciams, neta i tallada.
  6. Muntatge: a la base del plat col·loqueu les carxofes; a sobre, l'enciam, i acabeu-ho amb el pop. Acompanyeu l'amanida de salsa romesco.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

24 gen

Taller Aprenem a fer seitan Nou 2020

El 24 i el 31 de gener, de 20.15 a 21.45 h, es fa un taller per aprendre a elaborar seitan al Centre Cívic...

25 gen

Gran Festa de la Calçotada 2020

Valls celebra el diumenge 26 de gener la 39ª festa popular al voltant del calçot, coincidint amb l’epicentre...

26 gen

Diumenges de vins

Com molts caps de setmana, quan arriba el diumenge, l'ajuntament d'Alella ens proposa una de les activitats estrella...

26 gen

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

Portada Cuina 236

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto