Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Escalfeu el forn a 330 ºC.
  2. Introduïu els calçots en una safata i fornegeu-los durant 10 min per cada cara. Després, peleu-los i netegeu-los.
  3. Lamineu les carxofes i daureu-les en oli molt calent uns 30 s.
  4. Estireu la massa de pizza fins arribar a una mida de 26 cm. Fornegeu-la 5 s en un forn a 330 ºC. Retireu-la i talleu-la en 4 porcions iguals.
  5. Sobre la base més ampla de la porció feu un llit de romesco, col·loqueu-hi a sobre una rodanxa d’emmental, 4 o 5 làmines de carxofa i un calçot.
  6. Enrotlleu-ho i col·loqueu-ho sobre una safata perforada. Realitzeu la mateixa operació amb cada porció i fornegeu-ho durant 5 min.
  7. Serviu-ho amb una cullerada de romesco amb olives laminades.

Una recepta del restaurant Il Pecatto di Cupido

C. Plana, 13. Tel. 93 661 71 24. 0880. Sant Boi de Llobregat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

27 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

28 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

28 jun

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto