Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu el forn a 330 ºC.
  2. Introduïu els calçots en una safata i fornegeu-los durant 10 min per cada cara. Després, peleu-los i netegeu-los.
  3. Lamineu les carxofes i daureu-les en oli molt calent uns 30 s.
  4. Estireu la massa de pizza fins arribar a una mida de 26 cm. Fornegeu-la 5 s en un forn a 330 ºC. Retireu-la i talleu-la en 4 porcions iguals.
  5. Sobre la base més ampla de la porció feu un llit de romesco, col·loqueu-hi a sobre una rodanxa d’emmental, 4 o 5 làmines de carxofa i un calçot.
  6. Enrotlleu-ho i col·loqueu-ho sobre una safata perforada. Realitzeu la mateixa operació amb cada porció i fornegeu-ho durant 5 min.
  7. Serviu-ho amb una cullerada de romesco amb olives laminades.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: