Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Ofegueu la ceba i els alls. Afegiu-hi el pernil tallat a daus petits.
  2. Netegeu les carxofes i trossegeu-les, deixeu-ne només el cor. Ofegueu-les.
  3. Afegiu-hi la ceba, els alls, el pernil salat i l’arròs i sofregiu-ho.
  4. Afegiu-hi a poc a poc el brou de verdures i espereu que l’arròs l’absorbeixi.
  5. Afegiu-hi el parmesà acabat de ratllar i espereu que l’arròs l’absorbeixi.
  6. Salpebreu-ho i decoreu-ho al gust (per exemple, amb una branqueta de julivert).

Una recepta del restaurant Dolç i salat

La Plana, 53. Tel. 93 661 60 80. Sant Boi de Llobregat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

27 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

27-28 jun

VII Revetlles d'estiu amb musclos i cava

El mercat de Sant Antoni dóna el tret de sortida, el 22 de juny, a partir de les 11.30, a la VII edició...

28 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto