Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a la crema de carxofes: netegeu quatre carxofes i talleu-les a grills. Salteu-les amb una mica d’oli i quan comencin a daurar-se, afegiu-hi un gra d’all obert per la meitat. Ofegueu-ho i afegiu-hi el brou. Coeu-ho tapat a foc suau 15 min. 
  2. Decanteu les carxofes, tritureu-les fins a deixar-les molt fines i coleu-les. Reduïu-ho, si cal, fins que obtingueu una textura de crema lleugera. Amaniu-ho i reserveu-ho. 
  3. Per a la tempura: mescleu les farines, l’aigua i el llevat sense treballar-ho gaire i reserveu-ho a la nevera. Per a la vinagreta: barregeu el vinagre de Mòdena i l’oli d’oliva verge extra al 30% i el 70%, respectivament. 
  4. Muntatge: talleu dues de les carxofes restants en làmines de 4 mm de gruix i daureu-les a la planxa. 
  5. Talleu les altres dues en làmines fines, passeu-les per la tempura i fregiu-les en oli. 
  6. Serviu les diferents formes de carxofes amb volum i harmonia. Acabeu-ho amb gotes de vinagreta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 ago

Cicle Biblioteques amb DO Terra Alta

Torna per setena vegada el cicle cultural i vitivinícola Biblioteques amb DO Terra Alta, un projecte que pretén...

22 ago

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

23 ago

Contalles del Delta

El delta de l’Ebre és un territori singular que amaga indrets i moments màgics. Un dels seus tresors...

24 ago

X Jornades Gastronòmiques d'Empordàlia

El celler Empordàlia celebra la desena edició de les Jornades Gastronòmiques, on es pot gaudir del...

Portada 230 Neta

BUONA SICILIA! EL MENÚ MÉS MEDITERRANI DE L'ESTIU

  • Els sabors de Palma
  • Un menjador senyorial obert a tothom

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto