La Primera Jornada Gastronòmica Reyno Gourmet amb Espàrrec de Navarra se celebra a Barcelona del 15 d'abril al 15 de maig. Durant aquest mes, vint restaurants oferiran plats elaborats amb espàrrec de Navarra. És la primera vegada que se celebra una jornada gastronòmica per promoure el consum d'aquesta verdura emblemàtica de l'horta navarresa i donar notorietat a la marca Reyno Gourmet.
Els restaurants que participen en aquesta primera edició són:
- Jardín del Alma del Hotel Alma. Mallorca, 271. Barcelona.
- Somni del Hotel The One. Provença, 277. Barcelona.
- Suculent. Rambla del Raval, 45. Barcelona.
- Nectari. València, 28. Barcelona.
- Virens. Gran Via de les Corts Catalanes, 619. Barcelona.
- Pura Brasa. Gran Via de les Corts Catalanes, 373-385. Barcelona.
- Besta. Aribau, 106. Barcelona.
- Batea. Gran Via de les Corts Catalanes, 605. Barcelona.
- Bar Pimentel. Carders, 11. Barcelona.
- Bar Galán. Muntaner, 212. Barcelona.
- Maggiorata. Enric Granados, 14. Barcelona.
- Leche de Tigre. Casanova, 262. Barcelona.
- Camarasa. Pl. Francesc Macià, 1. Barcelona.
- La Xarxa. Pl. Molina, 2. Barcelona.
- Ca la Nuri. Passeig Marítim de la Barceloneta. Barcelona.
- Assalto. Nou de la Rambla, 44. Barcelona.
- Carballeira. Reina Cristina, 3. Barcelona.
- Quirat. Av. de Rius i Taulat, 1-3. Barcelona.
- Catalina Gavà Mar. Calafell, 21. Gavà (Barcelona).
- Les Magnòlies. Passeig Mossèn Anton Serres, 7. Arbúcies (Girona).
Per a més informació i tots els detalls, podeu consultar la pàgina web de Reyno Gourmet.