Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Del 15 d'abril al 15 de maig - 1a Jornada Gastronòmica de l'Espàrrec de Navarra de Reyno Gourmet

Una vintena de restaurants catalans presenten plats elaborats amb espàrrec de Navarra

Els productes de Navarra són els protagonistes de les jornades

Els productes de Navarra són els protagonistes de les jornades

La Primera Jornada Gastronòmica Reyno Gourmet amb Espàrrec de Navarra se celebra a Barcelona del 15 d'abril al 15 de maig. Durant aquest mes, vint restaurants oferiran plats elaborats amb espàrrec de Navarra. És la primera vegada que se celebra una jornada gastronòmica per promoure el consum d'aquesta verdura emblemàtica de l'horta navarresa i donar notorietat a la marca Reyno Gourmet.

Els restaurants que participen en aquesta primera edició són: 

  • Jardín del Alma del Hotel Alma. Mallorca, 271. Barcelona.
  • Somni del Hotel The One. Provença, 277. Barcelona.
  • Suculent. Rambla del Raval, 45. Barcelona.
  • Nectari. València, 28. Barcelona.
  • Virens. Gran Via de les Corts Catalanes, 619. Barcelona.
  • Pura Brasa. Gran Via de les Corts Catalanes, 373-385. Barcelona.
  • Besta. Aribau, 106. Barcelona.
  • Batea. Gran Via de les Corts Catalanes, 605. Barcelona.
  • Bar Pimentel. Carders, 11. Barcelona.
  • Bar Galán. Muntaner, 212. Barcelona.
  • Maggiorata. Enric Granados, 14. Barcelona.
  • Leche de Tigre. Casanova, 262. Barcelona.
  • Camarasa. Pl. Francesc Macià, 1. Barcelona.
  • La Xarxa. Pl. Molina, 2. Barcelona.
  • Ca la Nuri. Passeig Marítim de la Barceloneta. Barcelona.
  • Assalto. Nou de la Rambla, 44. Barcelona.
  • Carballeira. Reina Cristina, 3. Barcelona.
  • Quirat. Av. de Rius i Taulat, 1-3. Barcelona.
  • Catalina Gavà Mar. Calafell, 21. Gavà (Barcelona).
  • Les Magnòlies. Passeig Mossèn Anton Serres, 7. Arbúcies (Girona).


Per a més informació i tots els detalls, podeu consultar la pàgina web de Reyno Gourmet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: