Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

4 receptes amb 4 ingredients

ADA PARELLADA

29/02/2024

Per fer un plat saborós i saludable no cal complicar-se la vida, per això avui us portem quatre receptes amb remolatxa, bacallà, escalunyes i llimona, per fer un àpat variat i gustós que ens proposa la xef Ada Parellada. Un menú tot terreny per a tots els paladars, amb receptes senzilles i a l'abast de qualsevol cuina, que de ben segur us farà venir ganes de posar-vos el davantal.

01 Crema de remolatxa

Crema de remolatxa

Crema de remolatxa

La primera proposta és una recepta lleugera i senzilla, fresca i saludable, que alhora ens permet presentar un plat bonic i acolorit. La crema de remolatxa, amb un característic color vermell intens, és un primer plat ràpid i saborós ideal.

02 Llaminera de porc

Llaminera de porc

Llaminera amb escalunyes

La següent proposta és una recepta versàtil i gustosa, que es pot preparar tant per al segon plat com per compartir a taula. La llaminera amb escalunyes és un plat de carn de porc i verdura, semblant a la ceba, que podem tenir llest en poc més de mitja hora de manera senzilla.

03 Mandonguilles de bacallà

Mandonguilles de bacallà

Mandonguilles de bacallà

Per al segon plat, si preferim un plat de peix en comptes de carn, podem preparar unes mandonguilles de bacallà, una manera original i fàcil de presentar el bacallà que podem acompanyar amb un sofregit de ceba i tomàquet. Igual que la llaminera, les mandonguilles també les podem preparar com a segon plat o per compartir.

04 Pastís gelat de llimona

Pastís gelat de llimona

Pastís gelat de llimona

Per acabar, l'última proposta de la xef Ada Parellada és un pastís gelat de llimona i melmelada de maduixa ideal per tancar un àpat de 10. Un pastís senzill i divertit per marxar amb un bon sabor de boca.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: