Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Piqueu la ceba i sofregiu-la en una cassola amb un bon raig d’oli, 10 min, a foc lent (ha de quedar ben cuita).
  2. Afegiu-hi els dos grans d’all picats i remeneu-ho una mica, perquè es coguin lleugerament. 
  3. Incorporeu-hi les remolatxes, picades, i cobriu-ho amb aigua.
  4. Deixeu que bulli uns minuts i tritureu-ho, que quedi ben fi: ha de quedar una crema, ni massa líquida ni massa espessa, i salpebreu-ho al gust. 
  5. Talleu els cogombrets a dauets. 
  6. Serviu la crema calenta amb els cogombrets per sobre. Podeu afegir-hi tota mena de fantasia com a complement: pipes de carbassa, coliflor crua ratllada, formatge cremós, fruita seca...


 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 270

TORNEM A LA TERRA. RECONNECTEM AMB LES ARRELS!

  • Les últimes notícies per estar al dia

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto