Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de la setmana del 22 al 28 de setembre

19/09/2025

No sabeu què cuinar? No patiu, l'equip de CUINA us porta una selecció d'àpats per preparar durant la setmana. Un conjunt de receptes per llepar-se'n els dits!

01 Crema de crancs de mar, rossinyols i alls tendres

Crema de crancs de mar, rossinyols i alls tendres Food Photos / Cristina Rivarola

Dilluns

  • Primer: Crema de crancs de mar, rossinyols i alls tendres
  • Segon: Coca de tonyina en sashimi amb pols de taronja, flors i escarola
  • Postres: Mousse de cava amb raïm
02 Pastís de formatge

Pastís de formatge

Dimarts

  • Primer: Risotto d'espàrrecs verds amb secret ibèric a la planxa
  • Postres: Pastís fred de formatge

 

 

03 'Mollete' planxat de 'porchetta' amb maionesa de 'sriracha'

'Mollete' planxat de 'porchetta' amb maionesa de 'sriracha'

Dimecres

  • Primer: Pebrots del piquillo farcits d'arròs ecològic
  • Segon: 'Mollete' planxat de 'porchetta' amb maionesa 'sriracha'
  • Postres: Copa gelada de gerds i festucs

 

04 Amanida d'escarola i còctel de gambes

Amanida d'escarola i còctel de gambes

Dijous

  • Primer: Amanida d'escarola i còctel de gambes
  • Segon: Calamars farcits de carn i albergínies
  • Postres: Gelatina de poma i fonoll

 

05 Crep de figa

Crep de figa Gemma Clofent

Divendres

 

06 Escabetx de ceps amb vinagre de Mòdena amb rovell d'ou

Escabetx de ceps amb vinagre de Mòdena amb rovell d'ou

Dissabte

  • Primer: Crema de coliflor, ceba i ametlles
  • Segon: Escabetx de ceps amb vinagre de Mòdena amb rovell d'ou
  • Postres: 'Mithai'. Pastissets d'ametlla i pistatxo

 

07 Botifarra de tòfona i escarola

Botifarra de tòfona i escarola

Diumenge

  • Primer: Amanida de llenties
  • Segon: Botifarra de tòfona i escarola
  • Postres: Flam de formatge fresc

 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
292CUINA portada

TOCA TORNAR A L'ESCOLA! IDEES I RECEPTES PERQUÈ ELS NENS APRENGUIN CUINANT

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Arnau Muñío

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: