Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu i piqueu el porro, la ceba tendra i l’all.
  2. Talleu la base dels espàrrecs i escaldeu-los uns segons en aigua bullent, trossegeu-ho i salteu-ho amb unes gotes d’oli d’oliva; reserveu-ho.
  3. A la mateixa cassola, afegiu-hi la meitat de la mantega i sofregiu-hi la ceba, l’all i el porro fins que transparenti. Afegiu-hi l’arròs i remeneu-ho 1 min, empolsineu-ho amb el pebre vermell i el safrà, remeneuho, salpebreu-ho i comenceu a afegir-hi el brou bullent a poc a poc, a mesura que es vagi absorbint, sense deixar de remenar-ho, 16-18 min.
  4. Quan faltin 2 min per al final de la cocció, afegiu-hi els espàrrecs, la mantega restant, el parmesà i els dàtils trossejats.
  5. Abaixeu el foc i remeneu-ho amb força.
  6. Salpebreu el secret ibèric i coeu-lo a la planxa fins que sigui ben ros per ambdós costats.
  7. Serviu el risotto amb el secret ibèric tallat a làmines.

CONSELL

El secret ibèric es pot reemplaçar per unes làmines de pernil ibèric.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 277

TERRINES. EL CLÀSSIC QUE TORNA

  • Plats del mes
  • Jo Baixas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto