Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu i piqueu el porro, la ceba tendra i l’all.
  2. Talleu la base dels espàrrecs i escaldeu-los uns segons en aigua bullent, trossegeu-ho i salteu-ho amb unes gotes d’oli d’oliva; reserveu-ho.
  3. A la mateixa cassola, afegiu-hi la meitat de la mantega i sofregiu-hi la ceba, l’all i el porro fins que transparenti. Afegiu-hi l’arròs i remeneu-ho 1 min, empolsineu-ho amb el pebre vermell i el safrà, remeneuho, salpebreu-ho i comenceu a afegir-hi el brou bullent a poc a poc, a mesura que es vagi absorbint, sense deixar de remenar-ho, 16-18 min.
  4. Quan faltin 2 min per al final de la cocció, afegiu-hi els espàrrecs, la mantega restant, el parmesà i els dàtils trossejats.
  5. Abaixeu el foc i remeneu-ho amb força.
  6. Salpebreu el secret ibèric i coeu-lo a la planxa fins que sigui ben ros per ambdós costats.
  7. Serviu el risotto amb el secret ibèric tallat a làmines.

CONSELL

El secret ibèric es pot reemplaçar per unes làmines de pernil ibèric.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 283

TRENQUEM ELS MENÚS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Joan Capilla

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: