Troba la teva recepta

Preparació

  1. Poseu aigua amb sal a bullir i coeu l’arròs durant 16 minuts. Coleu-lo i reserveu-lo.
  2. Piqueu l’enciam, les olives i els cogombrets.
  3. En un bol barregeu l’arròs cuit amb la tonyina, la maionesa, l’enciam picat, les olives, els cogombrets, un rajolí d’oli d’oliva i un pessic de sal amb algues.
  4. Farciu els pebrots del piquillo (en reservem 4) amb la barreja de l’arròs i reserveu-ho.
  5. Amb l’ajuda d’una batedora tritureu 4 pebrots del piquillo amb la nata fins a obtenir una textura homogènia.
  6. Munteu el plat disposant 3 pebrots del piquillo per persona i disposeu-hi una mica de salsa per sobre.
  7. Decoreu-ho amb una mica de julivert sec per sobre i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 mai

Taller 'Cuina vietnamita'

Us agrada la cuina vietnamita? No es tracta només d'una gastronomia exòtica i interessant, també...

21 mai

Passeig per les vinyes catalanes

Els vins són un dels productes estrella de les terres catalanes, per això es tracta d'un producte preuat...

22 mai

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

23 mai

Taller 'Aperitius amb peix'

És conegut que el peix és un dels aliments amb més proteïnes, de tal manera que s'ha d'incloure...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto