Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu aigua amb sal a bullir i coeu l’arròs durant 16 minuts. Coleu-lo i reserveu-lo.
  2. Piqueu l’enciam, les olives i els cogombrets.
  3. En un bol barregeu l’arròs cuit amb la tonyina, la maionesa, l’enciam picat, les olives, els cogombrets, un rajolí d’oli d’oliva i un pessic de sal amb algues.
  4. Farciu els pebrots del piquillo (en reservem 4) amb la barreja de l’arròs i reserveu-ho.
  5. Amb l’ajuda d’una batedora tritureu 4 pebrots del piquillo amb la nata fins a obtenir una textura homogènia.
  6. Munteu el plat disposant 3 pebrots del piquillo per persona i disposeu-hi una mica de salsa per sobre.
  7. Decoreu-ho amb una mica de julivert sec per sobre i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: