Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una cassola, col·loqueu una quarta part de l'oli i afegiu-hi els grans d'alls sencers, les escalunyes pelades i les branques de farigola. Una vegada que tot va daurant, afegiu-hi el vinagre i la resta de l'oli.
  2. Deixeu-ho coure fins que veieu les escalunyes i els alls cuinats.
  3. En aquest moment, afegiu-hi els fongs trossejats a quarts, tapeu la cassola i deixeu-ho coure a foc lent durant 10 min i deixeu-ho reposar.
  4. Escorreu els ceps i  poseu-los en un altre recipient.
  5. Emulsioneu la salsa resultant i afegiu-la per sobre dels fongs.
  6. A cada ració col·loqueu un rovell d'ou, doneu-hi un cop de calor al forn i serviu-ho. Remeneu bé el rovell amb els fongs en el moment de menjar-vos-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: