Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Per què hauríem d'incorporar l'espirulina a la nostra dieta?

L'alga blava ens aporta múltiples beneficis

Espirulina blava

Espirulina blava

L'espirulina és una alga que es caracteritza pel seu pigment, blau o verd, i que té diverses propietats. Concretament, en el cas de l'espirulina blava, el color es deu a la ficocianina (una proteïna) que conté. Amb tot, és un producte molt interessant per incorporar a la dieta perquè:

  1. És rica en calci, ferro, proteïnes i vitamines E i C. 
  2. És antioxidant i ajuda a prevenir l'envelliment.
  3. Té la capacitat d’enfortir el sistema immunològic, de manera que es recomana consumir-ne en cas de cansament, falta de ferro o després d'haver fet un esforç físic intens. 
  4. Ajuda a desintoxicar l'organisme de metalls pesants i altres tòxics.

Ben acompanyada

Aquesta alga es consumeix, sobretot, en entorns vegans, ja que és rica en proteïnes que són molt digeribles i eficients. Tot i això, no aporta prou vitamina B12, que es troba principalment en la proteïna animal, essencial per al sistema nerviós i el metabolisme energètic, de manera que si seguiu una dieta vegana us caldrà algun suplement de B12. 

On la trobem?

L'espirulina, tant la blava com la verda, es pot trobar en pols o en pastilles que es poden consumir incorporant-les a sucs, batuts i, fins i tot, a pastissos. 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: