CUINA.CAT
09/10/2024Carn amb salsa de castanyes
La qualitat del filet de bou en aquesta recepta és primordial, però també ho és la salsa, ja que dona melositat i tendror a la carn. Les castanyes prenen forma de carquinyolis per fer una picada amb all i xocolata que aportarà la dolçor necessària al plat.
Costella amb castanyes
Els amants de la carn no us podeu perdre aquesta recepta. Les Cuineres de Sils proposen combinar costelles de porc, salsitxes i mandonguilles de carn picada en un mateix plat. Les castanyes fan de lligam de totes les carns integrant-les com si fossin una de sola!
Cabirol, moniato, castanyes i pa torrat
Cuinar amb productes de temporada sempre és una bona opció per assegurar l'èxit dels plats. Què us sembla combinar el moniato i les castanyes, aquesta tardor? En aquesta època de l'any és quan millor estan, així que no ho deixeu per a més endavant!
Costelló de porc amb castanyes
Les castanyes combinen a la perfecció amb tot tipus de carns, així que només caldrà que us preocupeu de vigilar el temps de cocció perquè estiguin suficientment hidratades. Afegiu-hi una bona picada d'ametlles i ja tindreu dues varietats de fruits secs en un únic plat!
En vols més?
Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!