Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

8 Receptes amb magrana

Plats molt versàtils on aquesta fruita marca la diferència

CUINA.CAT

29/10/2019

La magrana és una fruita que es conrea des de l'edad antiga i ha estat símbol de fertilitat i d'abundància. La consumim majoritàriament a la tardor, perquè és quan madura. Desgranar-la i pelar-la porta feina, però quan descobriu els deliciosos plats que podeu preparar amb la magrana deixarà de fer-vos mandra!

01 Tahina de xai amb magrana i bolets de temporada i cuscús

Tahina de xai amb magrana i bolets de temporada i cuscús

Tahina de xai amb magrana i bolets de temporada i cuscús

Es basa en el plat típic àrab, però afegeix com a peculiaritat la magrana i els bolets, uns complements excel·lents!

Llegiu la recepta completa

02 Crema de moniatos i magranes

Crema de moniatos i magranes

Crema de moniatos i magranes

Aquesta crema és ideal per fer-la a la tardor, utiliza ingredients de temporada i a més és ben original. El moniato hi aporta cremositat, i la magrana li dóna un toc fresc.

Llegiu la recepta completa

 

03 Vieires a la planxa amb espinacs a la catalana i vinagreta de magrana

Vieires a la planxa amb espinacs a la catalana i vinagreta de magrana

Vieires a la planxa amb espinacs a la catalana i vinagreta de magrana

Hi ha un gran ventall de receptes amb vieires; aquesta és tota una sorpresa perquè opta per barrejar el mol·lusc amb magrana, cansalada, pinyons i panses.

Llegiu la recepta completa

 

04 Peres amb vi blanc i magrana

Peres amb vi blanc i magrana

Peres amb vi blanc i magrana

Unes postres molt saludables i gustoses, ja no teniu excusa per no menjar fruita!

Llegiu la recepta completa

05 Sopa de xocolata blanca, iogurt, magrana fresca, festucs i llima

Sopa de xocolata blanca, iogurt, magrana fresca, festucs i llima

Sopa de xocolata blanca, iogurt, magrana fresca, festucs i llima

Que no us espanti el títol tan llarg d'aquesta recepta, perquè són unes postres senzilles de fer i que agradaran segur als més llaminers.

Llegiu la recepta completa

06 Estofat de cérvol, moniato, espinacs i magrana

Estofat de cérvol, moniato, espinacs i magrana Becky Lawton

Estofat de cérvol, moniato, espinacs i magrana

Aquest és un plat tradicional molt saborós per menjar amb la família, que inclou el toc exòtic de la magrana. 

Llegiu la recepta completa

07 Sopa de mandarina amb vainilla, magrana i alfàbrega

Sopa de mandarina amb vainilla, magrana i alfàbrega Becky Lawton

Sopa de mandarina amb vainilla, magrana i alfàbrega

Aquestes postres són dolces i refrescants i, a més, són veganes i aptes per a persones intolerants al gluten i la lactosa. 

Llegiu la recepta completa

08 Amanida de fruites fresques

Amanida de fruites fresques Becky Lawton

Amanida amb fruites fresques

Amb aquesta amanida us serà més fàcil arribar a consumir les cinc peces de fruita o verdura que necessites al dia. Magrana, kiwi, raïm o pera són algunes de les fruites que hi podeu trobar. A més a més, podeu menjar aquest plat tant d'entrant com de postres.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: