Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les peres, talleu-les per la meitat al llarg i dipositeu-les en una olla.
  2. Afegiu la resta dels ingredients a l’olla menys la menta i les llavors de magrana, i poseu-ho al foc. Deixeu-ho coure a foc lent 25 min, fins que les peres s’estovin completament i el suc es faci xarop.
  3. Afegiu-hi les llavors de magrana, retireu-ho del foc i deixeu-ho refredar.
  4. Serviu les peres amb una miqueta de xarop i granes de magrana, i acabeu-ho amb les fulles de menta.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: