Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Tres grans alternatives al tortell de Reis

Postres per innovar el dinar del dia de Reis

CUINA.CAT

02/01/2024

Farts del tortell de tota la vida? Fa anys que proveu altres receptes però, tot i així, seguiu amb ganes d'innovar? Us proposem tres magnífiques alternatives al tradicional tortell de Reis. Tres postres que faran les delícies dels comensals. I són més fàcils de preparar! 

01 Trufes de gerds i rosa

Trufes de gerds i rosa Becky Lawton

Trufes de gerds i rosa

La nostra primera proposta són unes trufes diferents, fetes a partir d'una barreja de xocolata amb llet, xocolata negra i gerds. Un escàndol de postres que, ja ho veureu, no deixaran indiferent a ningú. I no és cap frase feta. 

02 Pastís amb cor de galeta i rosa

Pastís amb cor de galeta i rosa

Pastís amb cor de galeta i rosa

Un pastís digne d'Instagram. Es tracta d'una magnífica recepta a base de galeta, crema de formatge i maduixes (en aquest cas, haureu d'utilitzar-ne de congelades, perquè encara no n'és temporada). Si no teniu cap motlle en forma de cor, o si tant de romanticisme no us agrada, podeu optar per fer-lo en forma de cercle, per exemple. És igual de bo!

03 Púding fred de llimona

Púding fred de llimona Becky Lawton

Púding fred de llimona

No us agrada cap d'aquestes dues opcions? També podeu fer un púding petit i ideal segons el nombre de persones que sigueu a taula. Una recepta molt fàcil de fer, a partir d'uns melindros (per aportar consistència), gelatina i suc de llimona. Nyam!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: