Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per als rotllets: netegeu i talleu les verdures a tires fines. 
  2. Talleu cada full de pasta en quatre tires llargues i conserveu-les entre un drap lleugerament humit. 
  3. Disposeu una mica de verdures a cada tira i enrotlleu-les. Tanqueu els rotlles amb una mica de pasteta de farina i aigua. 
  4. En una paella amb abundant oli, fregiu els rotlles fins que quedin ben cruixents. Després, poseu-los sobre paper absorbent perquè deixin anar tot l’oli sobrant. 
  5. Per a la salsa: emulsioneu tots els elements líquids i afegiu-hi el gingebre, el porradell i el sèsam. 
  6. Poseu al plat els enciams tot intercalant-hi els rotllets, acabeu-ho amb ceba i tomàquet i amaniu-ho amb la salsa.

Més receptes amb Verdures i hortalisses

Amanida en got Ràpida i senzilla

Amanida en got

Per Montse Estruch

30 minuts

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jul

Aplec del Romesco

Cada tercer dissabte de juliol, la plaça Major d'aquest municipi de la Conca de Barberà s'omple de gom...

21 jul

II Biofira L'Ecològica de Solsona

Després d’anys de programacions paral·leles, enguany la Setmana del Medi Ambient i la Biofira...

21 jul

TastaQmarca 2018

Enguany és la tercera ocasió en que, amb motiu de la Fira de Sant Jaume, Prats de Lluçanès...

21 jul

Mercat Romà de Iesso 2018

Passeja per Guissona i descobreix de manera lúdica i festiva com podia ser la vida a les ciutats de l’antiga...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto