Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l'amanida: bulliu el brou amb la pasta de tomàquet, afegiu-hi el búrgul i bulliu-ho 15 min. Coleu-ho i deixeu-ho refredar.
  2. Talleu els raves a quarts, el colinap en petits daus, l'Emmentaler AOP en palets i les cebes a rodanxes fins a la part verda (podeu agafar-ne una mica de la part verda si us agrada).
  3. Barregeu en un bol per a amanides el búrgul fred amb la resta d'ingredients.
  4. Per a la vinagreta: espremeu la llimona i coleu-ne el suc obtingut per retirar la polpa.
  5. Barregeu en un bol el suc de llimona, el vinagre, l'oli, la sal i el pebre fins a obtenir una vinagreta homogènia.
  6. Serviu l'amanida en bols individuals amb un parell de cullerades de la vinagreta i un grapadet de nabius secs per sobre.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: