Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Ensalada de hinojo
Ensalada de hinojo
  1. Precalenteu el forn a 225 °C.
  2. En un recipient, barregeu els tomàquets, l'oli, la sal i el pebre. Col·loqueu-ho sobre una safata al forn coberta amb paper vegetal i coeu-ho al forn 7-10 min.
  3. Talleu a làmines la part baixa, de color blanc, dels fonolls.
  4. En un recipient, barregeu les làmines dels fonolls amb les endívies i el suc de llimona. Afegiu-hi els tomàquets fornejats i les làmines de Le Gruyère AOP en els plats.
  5. Per a la vinagreta: piqueu l'all molt fi i, en un recipient, barregeu-ho amb la mostassa, el vinagre, la sal, el pebre i l'oli d'oliva.
  6. Amaniu l'amanida amb la vinagreta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: