Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Ensalada de hinojo
Ensalada de hinojo
  1. Precalenteu el forn a 225 °C.
  2. En un recipient, barregeu els tomàquets, l'oli, la sal i el pebre. Col·loqueu-ho sobre una safata al forn coberta amb paper vegetal i coeu-ho al forn 7-10 min.
  3. Talleu a làmines la part baixa, de color blanc, dels fonolls.
  4. En un recipient, barregeu les làmines dels fonolls amb les endívies i el suc de llimona. Afegiu-hi els tomàquets fornejats i les làmines de Le Gruyère AOP en els plats.
  5. Per a la vinagreta: piqueu l'all molt fi i, en un recipient, barregeu-ho amb la mostassa, el vinagre, la sal, el pebre i l'oli d'oliva.
  6. Amaniu l'amanida amb la vinagreta.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: