Troba la teva recepta

Preparació

  1. PREPARACIÓ
  2. Renteu les pomes i talleu-les, amb una mandolina o un ratllador especial.
  3. Traieu les parts externes del bulb de fonoll, si cal, i talleu-lo a làmines, també sencer.
  4. Les pomes i el fonoll s’oxiden immediatament, així que cal tallar-los just abans de preparar l’amanida o ruixar-los uns minuts lleugerament amb una barreja d’aigua amb llimona o llima.
  5. Per a la vinagreta: en un bol petit, poseu el suc d’una llima, la mostassa i tres cullerades d’oli d’oliva verge. Barregeu-ho bé i afegiu-hi una mica de sal marina.
  6. Serviu ràpidament l’amanida de poma i fonoll amb una mica de vinagreta per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jun

(R)Evolució a la cuina: la revolució del pa

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai - 21 jun

Jornades del Llagostí d'Alcanar 2019

Valorat i conegut arreu, durant un mes, el llagostí de l'Ebre serà el protagonista de les taules dels...

22 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

22-23 jun

Beach Market a l'hostal Empúries

L'Hostal Empúries celebra, per primera vegada, una edició de mercat a primera línia de mar, amb...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto