Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu la guatlla de les possibles restes de plomes. Separeu els pits i les cuixes de la carcassa.
  2. Feu una barreja d’aigua, oli i vinagre a parts iguals i afegiu-hi el llorer, l’all i la guatlla. Feu-ho coure a foc lent 30 min. 
  3. Netegeu l’escarola i traieu-ne les fulles més verdes; talleu uns bastonets de pastanaga i porro. Escaldeu, peleu i desgraneu el tomàquet, i talleu-lo a quadradets. 
  4. Piqueu el raïm sense les granes i els pinyons. Feu un petit buquet d’escarola i poseu-hi un bastonet de pastanaga, un de porro i una mica de tomàquet, i la barreja de raïm i pinyons. 
  5. Quan la guatlla sigui cuita, retireu-la de l’escabetx i marqueu-la en una paella ben calenta. Per emplatar-la, disposeu-la al costat de l’escarola. La guatlla es pot servir freda o calenta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: