Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Netegeu bé les fulles d’enciam romana i assequeu-les amb un drap net o paper de cuina absorbent. Talleu-les tan menudes com pugueu.
  2. Ratlleu la pastanaga. Si no teniu un ratllador que sigui segur, millor que aquest pas el faci un adult.
  3. Talleu les nespres a dauets. Esmicoleu el formatge. Talleu els tomàquets a dauets. Barregeu tots els ingredients i afegiu-hi les pipes pelades.
  4. Per a la vinagreta: tritureu unes fulles d’alfàbrega amb oli i afegiu-hi una mica de sal. Si no us sentiu segurs fent anar el túrmix, millor que ho faci un adult.
  5. Només queda posar una mica de vinagreta a l’amanida i ja la podeu servir.

El consell

  • La fruita seca queda fantàstica a les amanides! Si us agrada, no oblideu de posar-n’hi un bon grapat. Us donarà energia i un munt de minerals per fer-vos grans i forts!
  • Segons l’època de l’any, proveu de canviar les nespres d’aquesta recepta per uns trossets de poma o pera, magrana, taronja...

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

27 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

28 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

28 jun

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto