Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Partiu el codonyat a daus.
  2. Barregeu-lo amb el meló.
  3. Emplateu una base de Primers Brots de Ruca Florette en un plat profund i col·loqueu a sobre els ingredients anteriors juntament amb el pernil d'ànec.
  4. Afegiu-hi el Topping de Fruits Vermells i Mango Florette.
  5. Amaniu l'amanida amb sal, oli i vinagre al gust, i decoreu-ho amb formatge feta triturat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: