Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l’oli d’alfàbrega: tritureu l’oli d’oliva amb les fulles d’alfàbrega i n’obtindreu un oli ben flairós.
  2. Per a l’olivada: barregeu les olives amb l’all, l’anxova i l’oli i tritureu-ho amb la batedora.
  3. Muntatge: renteu els tomàquets i talleu-los a rodelles. Col·loqueu-los al fons del plat. Poseu-hi les sardines i el formatge esmicolat al damunt. Amaniu el plat amb l’oli d’alfàbrega i l’olivada.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: