Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu l'escarola amb aigua abundant. Escorreu-la i trenqueu les fulles amb els dits.
  2. Peleu la remolatxa i talleu-la a tires fines.
  3. Per a l'oli d'alfàbrega i festucs, passeu aigua per les fulles d'alfàbrega i eixugue-les amb paper de cuina. Poseu-les en un pot alt i estret juntament amb l'oli, els festucs i un polsim de sal. Tritureu-ho bé.
  4. Renteu els tomàquets i talleu-los longitudinalment en 5 rodanxes. Traieu la pell del formatge i talleu-ne 16 llesques primes.
  5. Munteu un milfulls de tomàquet i formatge, acabant la part superior amb tomàquet. Cada làmina de tomàquet cal amanir-la amb oli d'alfàbrega i festucs.
  6. Poseu el milfulls al plat amb una pila d'escarola i la remolatxa al damunt. Amaniu-ho amb una cullerada més d'oli d'alfàbrega.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto