Troba la teva recepta

Preparació

  1. Prepareu el cuscús tal com s’indiqui al paquet. Quan sigui fred, amaniu-lo amb una cullerada de comí, sal, la ratlladura de mitja llimona i el suc de mitja llimona. 
  2. Talleu les verdures a la brunesa (a daus petits) i salteu-les en una paella amb oli, just perquè perdin la duresa. Tireu-hi sal i sucre i afegiu-hi l’aigua. Quan es comenci a espessir l’almívar, traieu-les i deixeu-les refredar. 
  3. Per a les nous: trenqueu-les a bocins petits amb les mans i poseu-les en una paella amb sucre. Afegiu-hi l’aigua i la canyella i, amb el foc lent, aneu-ho remenant amb una espàtula de fusta fins que les nous s’embolcallin amb el sucre. 
  4. Quan vegeu un inici de caramel·lització, retireu-les del foc i poseu-les sobre la superfície de treball o sobre un paper parafinat. 
  5. Muntatge: feu una pileta de cuscús a cada plat. En un extrem poseu-hi un buquet de canonges. Amaniu-ho amb vinagreta i sal Maldon. Afegiu les verduretes per damunt del cuscús i, finalment, unes nous.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 set

La Verema del Cava 2018

Amb l’arribada de la verema, onze cellers del Cava s’han unit sota la coordinació de l’Institut...

17-23 set

Hotels amb DO

Del 17 al 23 de setembre, 21 hotels emblemàtics i amb història de Barcelona ofereixen, per setè...

23 set

El Masnou, Terra de Mar

Edificis modernistes, una casa d'indians molt singular, llegendes i una munió de vivències configuren...

21-23 set

Fira de l’Ametlla de Vilagrassa 2018

La situació estratègica de Vilagrassa, al peu del camí ral, li va valdre l’any 1185 la concessió...

Portada Cuina 219

HAMBURGUESA: ENS DEIXEM CAURE EN LA TEMPTACIÓ CÀRNIA

  • Un passeig per Formentera
  • Veïns del bo i millor del Parc Agrari

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto