Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Prepareu el cuscús tal com s’indiqui al paquet. Quan sigui fred, amaniu-lo amb una cullerada de comí, sal, la ratlladura de mitja llimona i el suc de mitja llimona. 
  2. Talleu les verdures a la brunesa (a daus petits) i salteu-les en una paella amb oli, just perquè perdin la duresa. Tireu-hi sal i sucre i afegiu-hi l’aigua. Quan es comenci a espessir l’almívar, traieu-les i deixeu-les refredar. 
  3. Per a les nous: trenqueu-les a bocins petits amb les mans i poseu-les en una paella amb sucre. Afegiu-hi l’aigua i la canyella i, amb el foc lent, aneu-ho remenant amb una espàtula de fusta fins que les nous s’embolcallin amb el sucre. 
  4. Quan vegeu un inici de caramel·lització, retireu-les del foc i poseu-les sobre la superfície de treball o sobre un paper parafinat. 
  5. Muntatge: feu una pileta de cuscús a cada plat. En un extrem poseu-hi un buquet de canonges. Amaniu-ho amb vinagreta i sal Maldon. Afegiu les verduretes per damunt del cuscús i, finalment, unes nous.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto