Troba la teva recepta

Preparació

  1. Prepareu el cuscús tal com s’indiqui al paquet. Quan sigui fred, amaniu-lo amb una cullerada de comí, sal, la ratlladura de mitja llimona i el suc de mitja llimona. 
  2. Talleu les verdures a la brunesa (a daus petits) i salteu-les en una paella amb oli, just perquè perdin la duresa. Tireu-hi sal i sucre i afegiu-hi l’aigua. Quan es comenci a espessir l’almívar, traieu-les i deixeu-les refredar. 
  3. Per a les nous: trenqueu-les a bocins petits amb les mans i poseu-les en una paella amb sucre. Afegiu-hi l’aigua i la canyella i, amb el foc lent, aneu-ho remenant amb una espàtula de fusta fins que les nous s’embolcallin amb el sucre. 
  4. Quan vegeu un inici de caramel·lització, retireu-les del foc i poseu-les sobre la superfície de treball o sobre un paper parafinat. 
  5. Muntatge: feu una pileta de cuscús a cada plat. En un extrem poseu-hi un buquet de canonges. Amaniu-ho amb vinagreta i sal Maldon. Afegiu les verduretes per damunt del cuscús i, finalment, unes nous.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

13 nov

Cicle de conferències 'La maternitat i el menjar: cos, salut i convivialitat'

L’embaràs, el postpart i la lactància acostumen a portar dubtes en relació amb les transformacions...

14 nov

Taller 'Brioixos ecològics (eco)'

Farines orgàniques, mares salvatges, sucres sense refinar, mel... Recordeu aquells dolços de la infantesa?...

15 nov

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

12-15 nov

II Jornades gastronòmiques del calamar de potera a Pals

La proposta gastronòmica de la II Jornades gastronòmiques del calamar de potera a Pals inclou receptes...

Portada Cuina 221

POSTRES PER FER A CASA... I TRIOMFAR!

  • Anem a collir olives
  • Quan tot canvia per conservar l’origen

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto